Διαμαντής Χ.

Η εταιρία Διαμαντής Χ. ειδικεύεται στην ανακατασκευή ηλεκτρολογικών ανταλλακτικών, μίζες (starters), ενναλάκτες (alternators), με εμπειρία και υψηλή τεχνική κατάρτιση, για πάνω από 30 χρόνια.

slide1-diamantis-alternators-starters1
slide7

Πάνω από 30 χρόνια εμπειρία

Η εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΡ. με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στο χώρο της ανακατασκευής ηλεκτρολογικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων: μίζες (starters) και δυναμό (dynamos) για κάθε μάρκα, τύπο και μοντέλο αυτοκινήτου μπορεί και επιδιώκει να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η εταιρεία μας εισάγει καινούργια και ανακατασκευασμένα ηλεκτρολογικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών και πλοίων (alternators, μίζες και κομπρέσσορες) από τους γνωστότερους οίκους της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας.
Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας. Οι τιμές μας σε όλα τα προϊόντα είναι οι καλύτερες της αγοράς, με επιβεβαίωση των καθημερινών συνεργατών μας.
Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα! Ανακατασκευάζουμε το δικό σας ανταλλακτικό άμεσα (μίζα, alternator). Το προσωπικό μας έχει τη δυνατότητα να παίρνει το ανταλλακτικό σας όπου ανακατασκευάζεται αυθημερόν.

Η εξυπηρέτησή σας γίνεται από το κατάστημά μας και από δικούς μας διανομείς για τους εντός Αττικής πελάτες μας.
Οι συνεργάτες μας στην επαρχία και εκτός Αττικής εξυπηρετούνται με αντικαταβολή. Για τις παραγγελίες σας και για τυχόν απορίες - πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα: 2109652049, 2109635219, 2109635146 και για το FAX: 2109605273 (email: diamantis@diamantiscg.gr ή dchrbld@otenet.gr).
Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας θα θέλαμε να σας επισημάνουμε την επιθυμία μας για μια καρποφόρα συνεργασία καθώς και τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και έτσι εμείς συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με υψηλή κατάρτιση στο αντικείμενο, μπορεί να δώσει λύση στο κάθε σας πρόβλημα. Η παράδοση γίνεται και με δικό μας προσωπικό στο χώρο σας.

Ανακατασκευή ανταλλακτικών

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα, ανακατασκευάζοντας το δικό σας ανταλλακτικό άμεσα! Το προσωπικό της εταιρείας παραλαμβάνει το ανταλλακτικό από το χώρο σας, όπου ανακατασκευάζεται αυθημερόν, για τους πελάτες της Αττικής. Οι πελάτες εκτός Αττικής εξυπηρετούνται με αντικαταβολή.

12μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας

Όλα τα προϊόντα έχουν 12μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας. Τα προϊόντα μας ελέγχονται από τελευταίας τεχνολογίας tester.

Το όραμα μας

Το όραμα της εταιρίας μας είναι να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της, με την άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού, την καλύτερη δυνατή και πληρέστερη γκάμα προϊόντων και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
10

Εξειδικευμένο προσωπικό

30ΧΡΟΝΙΑ +

Πολυετής εμπειρία

15440+

Ανακατασκευές

10000+

Ευχαριστημένοι πελάτες

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ