Η εταιρία Διαμαντής Χ. ειδικεύεται στην ανακατασκευή ηλεκτρολογικών ανταλλακτικών, μίζες (starters), ενναλάκτες (alternators), με εμπειρία και υψηλή τεχνική κατάρτιση, για πάνω από 30 χρόνια.

Κάτι παραπάνω από ανακατασκευαστική εταιρεία, εισάγει στο 100% τα ανταλλακτικά μέρη που χρησιμοποιεί για την ανακατασκευή, με υψηλής ποιότητας προδιαγραφές, τα οποία και εμπορεύεται.

Εισάγει επίσης μίζες, ενναλάκτες και A/C COMPRESSORS καινούργια και ανακατασκευής υψηλής ποιότητας από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού (BOSCH, VALEO, DENSO, DELPHI, DELCO REMY και άλλα 10 εργοστάσια). Διαθέτει πλήρη γκάμα (με περισσότερους από 1500 κωδικούς) για Ι.Χ. αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, μηχανήματα, σκάφοι κλπ. Οι αποθήκες μας διαθέτουν πάνω από 100.000 στοκ σε μίζες και alternators.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με υψηλή κατάρτιση στο αντικείμενο, μπορεί να δώσει λύση στο κάθε σας πρόβλημα. Η παράδοση γίνεται και με δικό μας προσωπικό στο χώρο σας.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα, ανακατασκευάζοντας το δικό σας ανταλλακτικό άμεσα! Το προσωπικό της εταιρείας παραλαμβάνει το ανταλλακτικό από το χώρο σας, όπου ανακατασκευάζεται αυθημερόν, για τους πελάτες της Αττικής. Οι πελάτες εκτός Αττικής εξυπηρετούνται με αντικαταβολή.

Όλα τα προϊόντα έχουν 12μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας. Τα προϊόντα μας ελέγχονται από τελευταίας τεχνολογίας tester.

Το όραμα της εταιρίας μας είναι να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της, με την άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού, την καλύτερη δυνατή και πληρέστερη γκάμα προϊόντων και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.