Η εταιρία Διαμαντής Χ. με άρτια τεχνική κατάρτιση, έχοντας εμπειρία άνω των 30 ετών και με tester τελευταίας τεχνολογίας, δίνει στα προϊόντα της 12μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

1. Η ισχύς της εγγύησης ξεκινά από την αναγραφόμενη ημερομηνία αγοράς του εκάστοτε παραστατικού και της αναγραφόμενης ημερομηνίας (με κόκκινη μελάνι) επάνω στο ανταλλακτικό το οποίο λαμβάνεται κατά την αγορά του προϊόντος.

2. Η εγγύηση παρέχεται από την εταιρία Διαμαντή και προβλέπει την αντικατάσταση ή την επιδιόρθωση του προϊόντος από το τεχνικό τμήμα της εταιρίας και όχι την επιστροφή χρημάτων.

3. Η εγγύηση έχει ισχύ μόνο και εφόσον δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε παρέμβαση-επισκευή εκτός από το τεχνικό τμήμα της Διαμαντής Χ.

4. Η αντικατάσταση ή επιδιόρθωση του προϊόντος γίνεται μόνο και εφόσον το προϊόν ελεγχθεί από το τεχνικό τμήμα της Διαμαντής Χ. και αναλόγως θα προβεί σε αντικατάσταση ή επιδιόρθωση του.

5. Η εγγύηση ισχύει μόνο στο ελαττωματικό προϊόν και εφόσον δεν έχει προξενηθεί η βλάβη από εξωγενής παράγοντες.( Διαρροή του κινητήρα λάδια κτλ., κακή λειτουργία της μπαταρίας, διακόπτες κτλ.)

6. Έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και μόνο και εφόσον διαπιστωθεί ελαττωματικό το προϊόν επιβαρύνουν την εταιρία Διαμαντής Χ.

7. Η εγγύηση δε προβλέπει έξοδα συνεργείου για την εξαγωγή και επανατοποθέτηση του ανταλλακτικού στο όχημα και άλλα έξοδα(μεταφοράς, τυχόν διαφυγόντα κέρδη από την βλάβη του οχήματος)

Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε την φορμά παρακάτω
diamantis ΦΟΡΜΑ.cdr