Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Διαμαντής Χρήστος – Εργοστάσιο εξειδικευμένης ανακατασκευής

Η εταιρία Διαμαντής Χ. ειδικεύεται στην ανακατασκευή ηλεκτρολογικών ανταλλακτικών, μίζες (starters), ενναλάκτες (alternators), με εμπειρία και υψηλή τεχνική κατάρτιση, για πάνω από 30 χρόνια.

Κάτι παραπάνω από ανακατασκευαστική εταιρεία, εισάγει στο 100% τα ανταλλακτικά μέρη που χρησιμοποιεί για την ανακατασκευή, με υψηλής ποιότητας προδιαγραφές, τα οποία και εμπορεύεται.

Εισάγει μίζες, ενναλάκτες και A/C COMPRESSORS καινούργια και ανακατασκευής υψηλής ποιότητας από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού (BOSCH, VALEO, DENSO, DELPHI, DELCO REMY και άλλα 10 εργοστάσια). Διαθέτει πλήρη γκάμα (με περισσότερους από 1500 κωδικούς) για Ι.Χ. αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, μηχανήματα, σκάφοι κλπ. Οι αποθήκες μας διαθέτουν πάνω από 100.000 στοκ σε μίζες και alternators.

περισσότερα..

Ανακατασκευάζουμε το δικό σας ανταλλακτικό άμεσα!

Ανακατασκευή και επισκευή ηλεκτρολογικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων: μίζες (starters), εναλλακτήρες (alternators) και δυναμό (generator) για κάθε μάρκα.

Εισάγουμε καινούργια ηλεκτρολογικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών και πλοίων. Μπαταρίες, κομπρέσσορες, μίζες και αλτενέϊτορ από τους γνωστότερους οίκους της Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας.

Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά (testers) για τον έλεγχο των προϊόντων που ανακατασκευάζουμε!